X
  • 1

    Prepričaj se na svoje čute.

    Zapelji se z elektriko!

KAKO SE VOZI ELEKTRIČNI AVTO?


Nobenega hrupa, avtomatsko prestavljanje – ima le stopalki za plin in zavoro, mirna in konstantna vožnja. Pa še to – ti avtomobili so hitri!

Verjamemo, da je nakup avtomobila včasih lahko zelo naporna stvar. Zato vabimo vse, ki bi radi preizkusili električno vožnjo, se pogovorili s strokovnjakom in izvedeli vse podrobnosti o naši akciji skupinskega nakupa, da pridete na testno vožnjo. Postregli vam bomo s kavico, vam podrobno razložili pogoje ponudbe in vam pomagali pri odločitvi, kateri model iz naše ponudbe vam je najbolj pisan na kožo.

Izpolnite obrazec


V obrazcu nam sporočite svoje osnovne kontaktne podatke in okviren željeni termin, mi pa vas bomo v kontaktirali, da se dogovorimo za točno uro.

 

*
*
*
*

Skladno z določili nove uredbe o varovanju osebnih podatkov (UREDBA (EU) 2016/679) - v angleščini General Data Protection Regulation (v nadaljevanju GDPR), ki je stopila v veljavo 25. 5. 2016, uporabljati pa se začne neposredno in hkrati v vseh državah članicah s 25. 5. 2018 smo vas dolžni obvestiti oz. prejeti vaše soglasje za obdelavo in shranjevanje vaših osebnih podatkov. V vezi tega vam sporočamo, da nad posredovanimi podatki nudimo lasten nadzor in da jih bomo uporabili izključno za potrebe izdelave informativne ponudbe za katero se zanimate in ne za pošiljanje reklamnih novic, promocijskih obvestil itd.
S klikom na gumb "Pošlji" se tako strinjate, da podjetji Plan-net, d.o.o. in Plan-net solar, d.o.o. poslane podatke uporabljata za pošiljanje ponudb in statistično obdelavo

Captcha:

Prihodnost je v električnem pogonu.